top of page

Zelf chocolade maken

Er is een betere weg van de cacaoboon naar de chocoladereep, en die heet bean-to-bar chocolade. Laten we deze reis samen maken en leren van de beste chocolatiers hoe je je eigen unieke chocoladereep kunt maken.

Een paar cijfers

  • €90 per persoon

  • Min. boeking €540

  • Groepen van 2 tot 50 gasten

  • Duur: 2 uur

Wat gaan we doen?

  • Introductie - "Wat is bean-to-bar en hoe wordt ambachtelijke chocolade gemaakt?"

  • Proeverij (we proeven 10-15 soorten bijzondere chocolade van over de wereld, van Japan tot Cuba)

  • Tijd om je eigen chocoladeletters te maken! Ga los met de versiering - er zullen veel toppings zijn!

photo_6019511354311950911_y_edited.jpg

Deze services combineren uitstekend met workshops en proeverijen

Wij kunnen meer dan alleen prijswinnende chocolade maken! Bepaalde evenementen vereisen een uitgebreidere voorbereiding - drankjes, eten, een aangepaste locatie - en alles moet perfect bij chocolade passen. Wij nemen deze taken graag van u over, zodat u zich kunt concentreren op het zelf genieten en uw gasten tevreden en onder de indruk kunt zien.

Mini Canapes

Vanaf €25 p.p.

Catering
Champagne_edited.jpg

Vanaf €10 p.p.

Dranken pairing
Stylish Restaurant

Op aanvraag

Custom locatie
bottom of page